HEADER EGEN ANNONS
NILS TIPSA HEADER 420x140

Boulevard de Clinchy i Paris


Nils Gudmunds 2023-11-20

Backstage underhållning i Frankrike
Bild:In Mourning
Backstage underhållning i Frankrike

En ganska mäktig känsla infinner sig när vi svänger in på Boulevard de Clinchy där klubben som vi ska spela på ligger i Paris. Vi är ordentligt stressade då vi är över två timmar försenade och alla är redo för en snabb och effektiv get-in. Nattklubbarnas neonskyltar lyser upp gatan där vi stannar och lastar ut alla grejer mitt i stadens fart. Eftersom vi är sena hinner vi inte med någon mat idag men som tur är backstagen fylld med frukt och smörgåsar. La Machine är ett stort spelställe med en kapacitet på 800 personer som vi nästan fyller ikväll och spelningen blir ännu ett segertåg på våran resa.

Regnet öser ner när vi anländer till Belgien. Fram till nu har det gått i full fart men idag har vi tid för både mat och reflektion. Ett fint backstage och resans första lagade mål mat gör att vi alla får ny energi och lite djupare skala på humörmätaren, något som behövs idag då de lokala teknikerna verkar ha viktigare saker att göra än att jobba med oss.

Tilburg Nederländerna

Snacks och pre-gig pepp i Belgien
Bild:In Mourning
Snacks och pre-gig pepp i Belgien

Viktigt med hygienen
Bild:In Mourning
Viktigt med hygienen

Scenkläder på tork
Bild:In Mourning
Scenkläder på tork

Kulturhuset 013 i Tilburg, Nederländerna, är bland det modernaste i sitt slag med tre olika scener, alla designade för en ultimat ljudupplevelse. Personalen på komplexet är lika proffsiga som man kan tro och tjejerna som arbetar med oss ikväll får oss att både låta och se bra ut inför den slutsålda arenan. Innan spelningen hinner vi med att besöka den lokala musikaffären och fylla på lagret med nya kablar och plektrum.

I Tyskland besöker vi flest städer på den här turen och ikväll kör vi den första av tio spelningar i landet. Vi har nu varit ute en vecka och humöret är på topp.REPORTAGE

Nils Gudmunds
nils.gudmunds@vansbrobladet.se
070-538 76 10

Tipsa en vän Skriv utMest lästa

Läs Papperstidningen Här
För Läsarna

Tipsa redaktionen
Annonsera i Tidningen
Annonsera på Webben
Kontakta Oss